Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στις 25 Ιουλίου το πρώτο ραντεβού

Δημοφιλή

Για τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έχει καθοριστεί το πρώτο ραντεβού της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών του ΠΑΟΚ Β΄ ενόψει της επόμενης σεζόν. Η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 έχει οριστεί για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία θα διαρκέσει συνολικά επτά εβδομάδες. Όλα αυτά, βέβαια, στη θεωρία, γιατί στην πράξη μπορεί να ισχύσουν… άλλα πράγματα, ειδικά αν κρίνουμε από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (έπρεπε να μπει ο Νοέμβριος για να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα, κι ενώ οι ομάδες είχαν ξεπεράσει τους τρεις μήνες προετοιμασίας…).

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΔΡΑ

Το γήπεδο του Μακεδονικού θ’ αποτελέσει την έδρα του ΠΑΟΚ Β΄ και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, οι εναλλακτικές επιλογές απλά δεν… υπάρχουν. Η μοναδική πιθανότητα αλλαγής έδρας έχει να κάνει με το Καυτανζόγλειο στάδιο, το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τη σεζόν, η κανονική διάρκεια της οποίας ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου. Μόνο που, όπως είχαν υποστηρίξει στον ΠΑΟΚ στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, η διοίκηση του σταδίου, όχι μόνο είχε καθυστερήσει στην αποστολή της σχετικής σύμβασης, αλλά είχε καταστρατηγήσει και τους όρους της, σε σχέση με την προφορική συμφωνία, που είχε επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα στο Δικέφαλο να καταφύγουν στη λύση του γηπέδου του Μακεδονικού. Και, προς το παρόν, τίποτα δεν δείχνει ότι κάτι μπορεί ν’ αλλάξει προς την κατεύθυνση της χρησιμοποίησης ως έδρας του Καυτανζογλείου από τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στην ερχόμενη διοργάνωση της Σούπερ Λιγκ 2.

Το ζήτημα, βέβαια, με το γήπεδο στην περιοχή της Πολίχνης έχει να κάνει με το γεγονός ότι χρησιμοποιείται παράλληλα από τρεις ομάδες (εκτός του Μακεδονικού και του ΠΑΟΚ Β΄, αποτελεί έδρα και του Απόλλωνα Πόντου) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανθεκτικότητα του αγωνιστικού χώρου.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ

Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η κακοδαιμονία με τους σοβαρούς τραυματισμούς δεν εγκατέλειψε τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Τελευταίο θύμα της υπήρξε ο Αχιλλέας Σαλαμούρας, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού. Ο 22χρονος Βολιώτης κεντρικός χαφ στάθηκε διπλά άτυχος, από την άποψη ότι φέτος ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ειλημμένη, πάντως, είναι η απόφαση της ΠΑΕ να προχωρήσει σε μονοετή ανανέωση, προκειμένου να σταθεί δίπλα του στην περίοδο της αποθεραπείας και της επανένταξής του στην ομάδα ενόψει του δεύτερου μισού της επόμενης σεζόν.

Είχαν προηγηθεί κι άλλοι σοβαροί τραυματισμοί παικτών του ΠΑΟΚ Β΄, που αναγκάστηκαν να περάσουν την πόρτα του χειρουργείου. Ο Τίτος Κουτεντάκης είχε υποστεί επίσης ρήξη χιαστού στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου (αναμένεται να είναι έτοιμος στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ή πολύ μικρό χρονικό διάστημα αργότερα), ο Βασίλης Γκορντεζιάνι είχε υποβληθεί σε επέμβαση τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά τον τραυματισμό στην κλείδα του αριστερού χεριού του, ενώ κι ο Κυριάκος Γιαξής δεν απέφυγε το νυστέρι, έχοντας χτυπήσει στον ώμο. Αλλά και ο Bλάντιμιρ Μπράντονιτς ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να προλάβει ν’ αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Χάλκινη» η Κ18 βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ....

Στην ίδια κατηγορία