Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην transfer list της Νιούκαστλ ο Γιαννούλης

Δημοφιλή

Οι Κώστας Τσιμίκας και Βασίλης Μπάρκας διαφημίζουν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στις αγορές του εξωτερικού και ιδιαίτερα στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Ηνωμένου Βασιλείου. Και μέχρι να πέσει η καρό σημαία των μεταγραφών, δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλο ελληνόπουλο που θα κινηθεί στα χνάρια τους.

Τα μεταγραφικά deals του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ και της ΑΕΚ με την Σέλτικ με επίκεντρο τους Κώστα Τσιμίκα και Βασίλη Μπάρκα, έκαναν τον γύρο της Ευρώπης.

Λογικό κι αναμενόμενο απ΄ την στιγμή που και τα δύο κλαμπ που προέρχονται από τον χάρτη του Ηνωμένου Βασιλείου, διατηρούν «βαριά» φανέλα και ισχυρό brand name στις ποδοσφαιρικές αγορές του εξωτερικού.

Δεν είναι μικρό πράγμα… κοτζάμ πρωταθλήτρια Αγγλίας (Λίβερπουλ) να κάνει shopping από την Ελλάδα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και ο μεγαλύτερος σύλλογος της Σκωτίας να στρέφει τις κεραίες του προς το ελληνικό «χωριό» για τα μεταγραφικά ψώνια του.

Σε ένα περίεργο και δύσκολο (λόγω της πανδημίας) καλοκαίρι οι Τσιμίκας και Μπάρκας διαφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ξένες αγορές και μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών, μην το αποκλείουμε να προκύψει κι άλλος Έλληνας παίκτης που θα κινηθεί στα χνάρια τους.

Για να περάσουμε στο… παρασύνθημα του ρεπορτάζ, σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην στήλη ψαγμένες πηγές από Αγγλία μεριά, ο Δημήτρης Γιαννούλης κυκλοφορεί στην transfer list της Νιούκαστλ.

Οι «καρακάξες» ψάχνονται για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο «τραπέζι» τους είναι και ο 24χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα στις ευρωπαϊκές αγορές κι αρκετά είναι τα κλαμπ που (όπως και η Νιούκαστλ) έχουν αποθηκεύσει το όνομά τους στην μεταγραφική ατζέντα τους.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από Αγγλία μεριά, η Νιούκαστλ δείχνει διατεθειμένη σε πρώτο χρόνο να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ (κι ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης) για την αγορά του Έλληνα μπακ κι ενώ η οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 10 «χαρτιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Μουκουντί

Ατομικό έκανε ο Αρόλντ Μουκουντί στην προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Καμερουνέζο στόπερ να παραμένει εκτός ενόψει του ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία