Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στην πρώτη 10άδα Παγκοσμίως σε ασίστ ο Κωνσταντέλιας!

Δημοφιλή

Τα «μαγικά» του Γιάννη Κωνσταντέλια μπορεί να μην αποτυπώνονται απόλυτα σε αριθμούς αφού η ποδοσφαιρική ευφυία και το ένστικτο του είναι εκπληκτική, ωστόσο βρίσκεται στη 10άδα των U-20 παικτών παγκοσμίως σε ασίστ. Ο 20χρονος άσος σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματα με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει δύο φορές, μοιράζοντας παράλληλα πέντε ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως παγκοσμίως σε όλα τα πρωταθλήματα, ο Κωνσταντέλιας καταλαμβάνει σε ότι αφορά ποδοσφαιριστές από 20 ετών και κάτω την 10η θέση σε ασίστ, έχοντας πέντε μέχρι στιγμής. Στην σχετική κατηγορία στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Μουσιάλα με 9 τελικές από κοινού με τον Όσκαρ Γκλουκ της Red Bull Σάλτσμπουργκ.

Έξι ασίστ έχει ο επίσης κεντρικός μέσος της Red Bull Σάλτσμπουργκ, Κιέργκαρντ, αλλά και ο Τσάβι Σίμονς της PSV Αϊντχόφεν. Την ίδια επίδοση με τον Κωνσταντέλια έχει ο Νίκο Ουίλιαμς της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ οι Μπέλιγχαμ και Μουκόκο ακολουθούν με τέσσερις!


Τελευταία νέα

Εκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό

Εστω και δύσκολα, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε της Πυλαίας με 28-27 στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία