Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στην… μάχη για το best goal

Δημοφιλή

Το βραβείο του best goal για τον μήνα του Νοεμβρίου θα διεκδικήσουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νέλσον Ολιβέιρα και Ντούγκλας Αουγκούστο.

To αποτέλεσμα θα το κρίνει ο κόσμος μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App, σε μια όμως μάλλον… άνιση αναμέτρηση καθώς το γκολ του Σέρβου εξτρέμ ξεχωρίζει ξεκάθαρα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό σημείωσε ένα υπέροχα γκολ. Ο Κωνσταντέλιας έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Πορτογάλο φορ κι αυτός με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην μάχη ρίχνεται και το γκολ του Ντόουγκλας Αουγκούστο από το ίδιο παιχνίδι. Ο Κωνσταντέλιας έκλεψε και πάλι τη μπάλα, αυτή τη φορά στο ύψος της περιοχής του Δικεφάλου, έκανε μία κούρσα, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Α.Ζίβκοβιτς κι αυτός με τη σειρά του στον Brazileiro που πλάσαρε εύκολα για να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Και τέλος έχουμε και το απίθανο γκολ που έβαλε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας. Με πλάτη στην εστία, έξω από την περιοχή. Δεν έχουμε να πούμε βασικά κάτι παραπάνω…Δείτε το βίντεο και ψηφίστε ΕΔΩ.

πηγή: paokfc.gr


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία