Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Δημοφιλή

Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Για την κατηγορία white είναι 80 ευρώ (ανανέωση) και 120 ευρώ (νέος κάτοχος), για την κατηγορία black 120 ευρώ (ανανέωση) και 150 ευρώ (νέος κάτοχος), για την κατηγορία VIP silver 250 ευρώ (ανανέωση) και 350 ευρώ (νέος κάτοχος), για την κατηγορία VIP gold 600 ευρώ (ανανέωση) και 800 ευρώ (νέος κάτοχος) και για την κατηγορία VIP lounge 1000 ευρώ (ανανέωση) και 1200 ευρώ (νέος κάτοχος).

Τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίζουν την είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, τους τρεις εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League και την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2020-21, έχουν έως και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους σε προνομιακή τιμή.

Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Όσοι συμμετείχαν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το 2021, έχουν προτεραιότητα στην αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021.

Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, είναι ελεύθερες προς πώληση και χωρίς δικαίωμα προτεραιότητας, όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου.

Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 είναι απαραίτητα: ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός, η παραλαβή της κάρτας διαρκείας θα γίνει αφού παρέλθουν 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού.

Παιδιά έως 12 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2009 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 60€ για την κατηγορία White και 75€ για την κατηγορία Black. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Οι άνεργοι με την προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 60€ στα διαζώματα 104-105. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ, στην εκπτωτική τιμή των 60€ είναι απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας με ποσοστό 67% και πάνω.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (2310-472551, mail: marketing@paokbc.gr ).

Τα BOX, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και κοστίζουν 5.000€.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

OnLine αγορά εισιτηρίου διαρκείας μέσα από το δίκτυο της ticketmaster https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα-Παρασκευή (10:00-18:00) και Σάββατο (10:00-14:00).

Για την ασφάλεια όλων, κατά την παρουσία σας στο γήπεδο, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ «ξυπνά» δυσάρεστες αναμνήσεις στον Ονιεντίκα

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ κοντραρίζονται με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, με τους...

Στην ίδια κατηγορία