Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στην εθνική ο Πασχαλάκης

Δημοφιλή

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι μεταξύ των 28 παικτών, που κάλεσε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ επέλεξε 28 παίκτες για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (1/9 – 21:45, Βασιλεία, φιλικός), το Κόσοβο (5/9 – 21:45, Πρίστινα, European Qualifiers) και την Σουηδία (8/9 – 21:45, ΟΑΚΑ, European Qualifiers).

Οι άλλοι δύο γκολκίπερ, που κάλεσε ο Ολλανδός προπονητής, είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Σωκράτης Διούδης. Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι  Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας συγκεντρώνεται την Δευτέρα 30 Αυγούστου, οπότε είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (18:30). Την επόμενη ημέρα και ώρα 11:00 η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στην Βασιλεία, όπου η προπόνηση στο St. Jakob-Park θα διεξαχθεί στις 18:00 και η επίσημη συνέντευξη Τύπου στις 17:15 (τοπική).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία