Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην αγορά για δεξί μπακ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κινείται στο μεταγραφικό παζάρι αφού μετά την απόκτηση του Τάισον, «χτενίζει» την αγορά και για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να τον ενισχύσουν και σε άλλες θέσεις. Πέραν της υπόθεσης των φορ, όπου στη λίστα βρίσκεται το όνομα των Λαρίν, Κρασό και Λοκάντια που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα FORZA, o Δικέφαλος ασχολείται και με το ενδεχόμενο απόκτησης δεξιού οπισθοφύλακα.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι των «ασπρόμαυρων έχουν εντοπίσει δύο περιπτώσεις που τους απασχολούν, και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση κάποιου εξ αυτών.

Άλλωστε στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει «θέμα» μετά τον τραυματισμό του Λευτέρη Λύρατζη, που θα τον αφήσει στα «πιτς» περίπου δύο μήνες, καθώς πλέον μένει μόνο ο Σάστρε για την κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ, με τον Βιεϊρίνια να δίνει επίσης κάποιες λύσεις. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει βρει δύο καλές λύσεις και το προσεχές διάστημα αναμένεται να παρθούν αποφάσεις από τους υπευθύνους του, για το πως θα κινηθούν.


Τελευταία νέα

Στο Άργος για ακόμα μία νίκη!

Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Μαρτίου...

Στην ίδια κατηγορία