Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Βαγιαδολίδ και επίσημα ο Λάριν

Δημοφιλή

Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Λάριν, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου την περίοδο του Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισπανικός σύλλογος απέκτησε τον Λάριν με τη μορφή δανεισμού από την Κλαμπ Μπριζ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ενώ στο συμβόλαιό του τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος Καναδός απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή για την απόκτησή του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέτασαν με λεπτομέρεια την υπόθεση του Λάριν, αφού οι συνθήκες για τη μετακίνηση του παίκτη ήταν ιδανικές.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του Καναδού αλλά και της Κλαμπ Μπριζ δυσκόλεψαν τους «ασπρόμαυρους» να μπουν σε σοβαρές συζητήσεις, με την Βαγιαδολίδ να προχωράει στην απόκτηση του Λάριν.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με άλλους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της επίθεσης, ενώ περισσότερες εξελίξεις θα προκύψουν μετά τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

 


Τελευταία νέα

Έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Για τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 20:15,...

Στην ίδια κατηγορία