Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στα προημιτελικά με Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Εμφανώς ανώτερη της αντιπάλου της, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας με 73-57 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 23-42, 42-58, 57-73.

Για τις νικήτριες έπαιξαν οι Χόλιβεϊ 22, Στάνλεϊ 11 (1), Χαιριστανίδου 4, Μακιτάλο 10, Στεφανάκη, Παυλοπούλου 9 (1), Κατσαμούρη 7, Στεφανάκη, Καρλάφτη 8 (2), Κιλαζίδου και Στοΐλκοβιτς 2.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε υπολογίσει πολύ. Ο Πρωτέας Βούλας είναι η καλύτερη ομάδα στην Α2. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, τρέξαμε το γήπεδο στην επίθεση και πήραμε μία καλή διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, μοίρασα τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες μου, η διαφορά έπεσε, αλλά εμείς πετύχαμε τον σκοπό μας. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά και για την έναρξη του πρωταθλήματος» δήλωσε στο acpaok.gr, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Κώστας Κεραμιδάς.

Στα προημιτελικά, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία