Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Στα… όριά της και η Volley League λόγω του στοιχήματος

Δημοφιλή

Αναταραχή έχει προκαλέσει η είδηση αναφορικά με την καθυστέρηση που υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης στην καταβολή των χρημάτων από τα ποσοστά από το στοίχημα.

Οι περισσότερες διοικήσεις περίμεναν αυτά τα έσοδα για να καλύψουν «τρύπες» που υπάρχουν από τη σεζόν 2021-22 αλλά και να ενισχύσουν τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν (2022-23).

Την προσεχή Τρίτη 2 Αυγούστου υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ στην οποία η επιχορήγηση από το Στοίχημα αναμένεται να μπει πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις αναμένεται να τεθεί αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει 22 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί πως ανάλογες αντιδράσεις υπάρχουν και στο χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ και την Τρίτη 2/8 θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση της Basket League με πρόταση για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τελευταία νέα

Οι οπαδοί της Σάντος αποθέωσαν τον Σοτέλδο (videos)

Ο Γιέφερσον Σοτέλδο ήταν για αρκετό καιρό στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει τελικά...

Στην ίδια κατηγορία