Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στα φτερά της κουβάλησε τίτλους

Δημοφιλή

Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί στον… ουρανό της Astra Airlines το τελευταίο διάστημα. Η εταιρεία που συνέδεσε το όνομά της (και) με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως είναι αντιμέτωπη με οικονομικές δυσκολίες που δεν της επιτρέπουν την απρόσκοπτη συνέχιση των δρομολογίων της.

Οι πρώτες πτήσεις έγιναν το καλοκαίρι του 2008 και τρία χρόνια αργότερα ανέλαβε την αποκλειστική αερομεταφορά της ομάδας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και στη… μισή Ευρώπη.

Ο «Δικέφαλος» πέταξε για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο από το Ηράκλειο, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση να χαρίζει μια φανέλα της ομάδας στο πλήρωμα. Ακριβώς, ότι είχε συμβεί και στο πρώτο ταξίδι πριν από οκτώ χρόνια προς την Καλαμάτα.

Ήταν 5 Νοεμβρίου του 2011 όταν η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε με το δικό της αεροπλάνο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν και τότε και τώρα παρών στο ταξίδι με το γνωστό μπλε αεροπλάνο της εταιρείας, που είχε ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», με το «Δικέφαλο Αετό» και τη φράση «PAOK FC» να κυριαρχούν στο σκαρί του αεροσκάφους.

Στους εσωτερικούς χώρους και τα καθίσματα υπήρχαν τα ονόματα όλων των ποδοσφαιριστών και του προπονητή (Μπόλονι), ενώ τρεις εβδομάδες αργότερα το ίδιο αεροπλάνο έκανε την πρώτη ευρωπαϊκή πτήση μεταφέροντας την αποστολή στο Λονδίνο για το ματς του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ. Αποδείχθηκε γούρικο, άλλωστε στα φτερά τους τα αεροσκάφη της Astra Airlines έχουν μεταφέρει δύο τίτλους, τα κύπελλα του 2018 και του 2019 από την Αθήνα.

Το Νοέμβριο του 2013 ο ΠΑΟΚ και η Astra έκαναν το πιο μακρινό ταξίδι τους από τη Θεσσαλονίκη προς την πρωτεύουσα του Καζακστάν, την πόλη Αστάνα, μια πτήση διάρκειας πέντε ωρών και δεκαπέντε λεπτών.

Αργότερα ήρθαν οι συνεργασίες με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ενώ το 2016 η Astra έγινε χορηγός στην πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ του «Δικεφάλου» μεταφέροντας την αποστολή στη Σύρο για τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Φοίνικα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Λεωφόρος μοιάζει… κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ

Γέμισε και πάλι η Νέα Μεσημβρία, καθώς όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη βάση τους με φόντο...

Στην ίδια κατηγορία