Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι

Δημοφιλή

Τη Σερβία αντιμετωπίζει σήμερα (21.00-Νova) η εθνική ομάδα μπάσκετ στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην πρώτη θέση (μαζί με τη Λετονία) του 9ου ομίλου, που έχει σχηματιστεί, μεταφέροντας από τα προηγούμενα παιχνίδια του 3 νίκες και 1 ήττα. Αντίθετα, η Σερβία, που θα αγωνιστεί στην κατάμεστη Stark Arena από τουλάχιστον 18.000 φιλάθλους, μετράει αντίστοιχα σε τέσσερις αγώνες μόλις 1 νίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Η αποστολή των Σέρβων: Νταβίντοβατς, Μαρίνκοβιτς, Κάλινιτς, Λούτσιτς, Ντόμπριτς, Ρίστιτς, Γιόκιτς, Γιάκοντιτς-Κούριτζα, Μίσιτς, Γκούντουριτς, Γιάραμαζ και Μιλουτίνοφ.


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία