Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σπουδαία κίνηση από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ! (pic)

Δημοφιλή

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν δύο σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν χρήματα από τη διάθεση ημερολογίων, που θα δοθούν για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, οι σύνδεσμοι Λαχαναγοράς και Επταλόφου θα συγκεντρώσουν χρήματα, τα οποία θα δοθούν σε γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης τις ημέρες των Χριστουγέννων. Τα γεύματα θα μοιραστούν σε όλη τη Θεσσαλονίκη από δρόμο σε δρόμο, με στόχο να βοηθηθούν άστεγοι και οικογένειες που έχουν ανάγκη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αλληλεγγύη γράφεται στους… δρόμους!!! Φέτος, εν όψει εορτών, Club PAOK Laxanagoras και ΣΦ ΠΑΟΚ Επταλοφου θα διαθέσουμε Ξύλινα Ημερολόγια-Organizer στην τιμή των 10€. (Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, με επιπλέον κόστος 5 ευρώ, όπως επίσης και η αποστολή στο εξωτερικό, κατόπιν συνεννόησης).
ΟΛΑ τα έσοδα θα μετατραπούν σε γεύματα που θα μοιραστούν σε ΟΛΗ την πόλη, δρόμο-δρόμο, στενό-στενό, αρχής γενομένης από την Ημέρα των Χριστουγέννων & για όλη τη διάρκεια των Άγιων Ημερών, σε Άστεγους Συνανθρώπους μας & Οικογένειες που έχουν ανάγκη!

Για πληροφορίες, παραγγελίες αλλά και για όποια/ον επιθυμεί να συμμετάσχει στο μαγείρεμα ή στο μοίρασμα των γευμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με inbox στo Δικέφαλος Λαχαναγοράς ή με τηλ/sms στο 6938505050
Σας ευχαριστούμε ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ για να μπορούμε ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!Καλές Γιορτές

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Π.Α.Ο.Κ. & ξερό ψωμί…»


Τελευταία νέα

Από Δανία η σφυρίχτρα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ

ους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ,...

Στην ίδια κατηγορία