Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοβαρές αποκαλύψεις για τον VARίστα του Άρης-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα των Play Off και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο Χαριλάου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει την Παρασκευή (17/3) τους ορισμούς των διαιτητών. Μάλιστα, στην αναμέτρηση του Χαριλάου επελέγη ο Σουηδόιρακινός ρέφερι, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, με την παρουσία του να φέρνει μια… αλλαγή στα συνηθισμένα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί οι βοηθοί του στο χορτάρι να είναι συμπατριώτες του, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον VAR. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού το σουηδικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα λίγα ευρωπαϊκά που δεν έχουν εντάξει την τεχνολογία του VAR στις αναμετρήσεις τους, άρα δεν έχουν πιστοποιημένους διαιτητές VAR. Έτσι η ΚΕΔ όρισε για το παιχνίδι τον Αλβανό Τζουχίν Τσάτζια, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί αρκετά πρόσφατα από την UEFA, ως διαιτητής VAR.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δηλώνει ο ίδιος στην επαγγελματική του σελίδα στο linkedin, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο έλαβε την επίσημη πιστοποίηση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, για τον χειρισμό του Video Assistant Referee, προφανώς για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Παράλληλα, νωρίτερα φαίνεται να είχε εμπειρία από το VAR, μόνο από παιχνίδια του πρωταθλήματος της Αλβανίας (δέκα τον αριθμό, από το 2021, σύμφωνα με το Transfermakrt), και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ θα είναι, πιθανότατα, η πιο απαιτητική της ως τώρα καριέρας του.


Τελευταία νέα

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο κατήγγειλε προσβλητικά και σκληρά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του στα κοινωνικά δίχτυα μετά...

Στην ίδια κατηγορία