Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σόου Μαρινάκη μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις

Δημοφιλή

Πέρασαν ημέρες από το τελευταίο επικοινωνιακό σόου που έστησε ο Ολυμπιακός και τα στελέχη του. Τετάρτη βράδυ προκρίθηκε στην Ευρώπη και την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε να… πάει να κάνει εντύπωση στο ΔΣ της Λίγκας. Εκεί θα έβρισκε την ευκαιρία να δημιουργήσει εκ νέου εντυπώσεις για το θέμα του καναλιού του που αφορούσε το… Σαλέ της Ξάνθης.

Όσο και αν υπήρξε ένα θέμα δικαιώματος να παρίσταται εκεί, ο Μαρινάκης (με άλλα τρία-τέσσερα στελέχη του) πήγε στα γραφεία και αρκετά ήρεμος είναι η αλήθεια επιχείρησε να περάσει τις θέσεις του, αλλά και να δεσμεύσει τους άλλους με αυτές. Επανέλαβε το ρεπορτάζ του One, ρωτούσε και ξαναρωτούσε τους άλλους αν δέχονται όλα αυτά που υποστηρίζει, αλλά στο τέλος κανείς δεν του έκανε το χατίρι.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε το αυτονόητο: «Είμαστε απέναντι σε ότι είναι ενάντια στο νόμο» και συμπλήρωσε για την επικοινωνιακή προσπάθεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του ΟΣΦΠ θα γίνει δεκτή. Από πού; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η SL να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο ΟΣΦΠ, στην ΕΕΑ. Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησιας».

Και όταν ο Μαρινάκης πήγε να ψήσει τους πρώην παίκτες του ΟΦΗ (Σαμαρά και Πουρσανίδη) για το ότι οι παίκτες της Ξάνθης δεν αγωνίζονταν σωστά στην Τούμπα, από τον ΠΑΟΚ του έδωσαν την πλέον πληρωμένη απάντηση: «Τι θα λέγατε αν το ΠΑΟΚ-Ξάνθη κρίνονταν με τέτοιο τρόπο όπως το πέναλτι που κερδίσατε εσείς με τον Αστέρα;»

*Μόνο χαμόγελο μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού να μην τραβηχτεί το οποιοδήποτε πλάνο (φωτογραφικό και τηλεοπτικό) του Βαγγέλη Μαρινάκη από αυτή  την παρουσία του στα γραφεία της Λίγκας. Το ότι επέτρεψαν κάτι τέτοιο μόνο στο δικό του κανάλι, δείχνει πολλά…

ΜΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ!

Εδώ και λίγες ημέρες, η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας, είχαν θέσει στη Λίγκα επίσημο θέμα Γενικής Συνέλευσης παρουσίας των ιδιοκτητών όλων των ΠΑΕ. Το ίδιο έγινε και προχθές. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη δήλωσε 100% διαθέσιμη να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, αρκεί να ενημερωθεί εγκαίρως έτσι ώστε να παρευρίσκεται και ο Ιβάν Σαββίδης που δεν μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν και αυτό το γεγονός ως… δική του ιδέα, σε άλλη μία απόδειξη ότι ΟΛΑ γίνονται για την επικοινωνία και τις εντυπώσεις.

ΠΟΣΟ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ VAR

Ήταν τόσο χρήσιμη αυτή η παρουσία Μαρινάκη στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας… Ήρθε να επιβεβαιώσει στο 100% την άρνηση που βγάζει ο Ολυμπιακός στη χρήση VAR, κάτι που βεβαίως αποδεικνύει και τους ανεξομολόγητους στόχους αυτής της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός επειδή θέλει να ευνοείται δεν θέλει το VAR το οποίο με διάφορους τρόπους πολεμάει από την αρχή της χρονιάς. Δεν το παραδέχονται βεβαίως, αλλά… όλη η Ελλάδα ξέρει πώς δεν τους βολεύει ένα σύστημα που έρχεται να διορθώσει τα μεγάλα λάθη των διαιτητών. Αυτοί έμαθαν να ζουν με τα λάθη τα οποία επί χρόνια γίνονταν 100-0 υπέρ τους!

Πήγε λοιπόν ο Μαρινάκης στη Λίγκα και άνοιξε θέμα VAR. Είπε πώς… «όλες οι ομάδες έχουν παράπονα από το VAR στον πρώτο γύρο» και συμπλήρωσε για να το απαξιώσει: «Πρέπει επιτέλους να παρθεί μια απόφαση για το VAR, δεν έχει νόημα να χάσουμε το πρωτάθλημα από το VAR. Για ποιο λόγο να υπάρχει το VAR, έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα έχει λύσει».

Όλοι κατάλαβαν ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί για να βρει συμμάχους που ίσως και τον βοηθούσαν για να το καταργήσει ή για να αναστείλει την λειτουργία του με πρόφαση μία… καλύτερη ενημέρωση των διαιτητών.

Κανείς δεν συμφώνησε μαζί του. Ο ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση τόνισε ότι… «μπορεί να υπάρχουν παράπονα από την εφαρμογή του VAR, όπως συμβαίνει σε κάθε χώρα, αλλά το πρόσημο είναι θετικό και σίγουρα το VAR βοηθάει στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος». Παρόμοιες ήταν οι θέσεις ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

ΤΑ 50 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ

Όταν λίγο μετά η ΚΕΔ έκανε απολογισμό πρώτου γύρου και ενημέρωνε ότι: Έγιναν 298 VAR checks, 47 On-Field Reviews από τον ίδιο τον διαιτητή στην οθόνη και 20 VAR Reviews με τον VAR να παίρνει την απόφαση και όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να διορθωθούν 50 λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών, τότε όλοι κατάλαβαν στον απόλυτο βαθμό γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος που συνεχίζει να πολεμάει το VAR γιατί… του αρέσουν τα λάθη. Εξάλλου πολλά εξ’ αυτών τον αφορούσαν μια και του ακυρώθηκαν γκολ οφσάιντ και γκολ με το χέρι!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό

Εστω και δύσκολα, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε της Πυλαίας με 28-27 στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία