Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοάρες: «Η σεζόν δεν τελείωσε όπως θέλαμε»

Δημοφιλή

Ο Φιλίπε Σοάρες στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, πρόλαβε να γευτεί χαρές, όπως την παρουσία του Δικεφάλου στα προημιτελικά του Conference League και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και να γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την κλοπή του τίτλου που υπέστη στο ΟΑΚΑ.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, έκανε έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του στον Δικεφάλου, τονίζοντας ότι η σεζόν δεν τελείωσε όπως θα ήθελε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ευχαριστώντας παράλληλα τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» για την στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Φιλίπε Σοάρες:

«Η σεζόν δεν τελείωσε όπως θέλαμε, παλέψαμε πολύ για τον τίτλο, περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές όταν αποκλείσαμε τους αντιπάλους μας για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Όπως και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που μας πίστεψε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ήρθα στην ομάδα τον Ιανουάριο και είναι… τρελός ο τρόπος που μας στηρίζουν οι φίλαθλοι, φαντάζομαι πόσο απίστευτο θα είναι να πανηγυρίσουμε τίτλους στο μέλλον μαζί. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση και στιγμές με τις οικογένειές μας. Τα λέμε από τη νέα σεζόν!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filipe Soares (@filipe_soares50)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς Σχίζα κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Στάθη Νερατζάκη να...

Στην ίδια κατηγορία