Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σκόραρε στο παιχνίδι νούμερο 256!

Δημοφιλή

Με την Γκεντ λίγο έλειψε να φθάσει τις 100 συμμετοχές (σταμάτησε στις 95). Με την Εστορίλ έπαιξε σε 57 ματς, με τη Λεϊσόες είχε 45 παρουσίες και με τον ΠΑΟΚ άλλες 42. Ο Αντερσον Εσίτι μετράει δεκαεφτά συμμετοχές με την Γκεζτέπε, σύνολο δηλαδή 256. Και στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντάλιασπορ ο 27χρονος Νιγηριανός κεντρικός χαφ ευτύχησε να πετύχει το παρθενικό γκολ στην καριέρα του (ισοφάρισε στο 31΄ σε 1-1, συμβάλλοντας στην τελική επικράτηση της ομάδας του με 3-2).

Ο Αφρικανός μέσος, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν στην τουρκική ομάδα, έπαιξε σήμερα μόλις για 5η φορά ως βασικός με την Γκεζτέπε, με την οποία έχει καταγράψει άλλες δώδεκα συμμετοχές προερχόμενος από τον πάγκο.

Με τρεις αγώνες ν΄ απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η Γκεζτέπε βρίσκεται στην 9η θέση με 51 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Φατίχ Καραγκουμρούκ. Στο τέλος της σεζόν θα κριθεί και η μελλοντική συνεργασία του Εσίτι με το Δικέφαλο, με τις δύο πλευρές να συνδέονται με συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ζαγοράκης: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του ΠΑΟΚ»

Ορμώμενος από τα 98 έτη που κλείνει τη σημερινή (20.04) μέρα ο ΠΑΟΚ απέχοντας μόλις δύο από τη συμπλήρωση...

Στην ίδια κατηγορία