Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σκορ-μαμούθ για τις γυναίκες

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 14-0 (!) της αντίστοιχης της Καστοριάς, σε παιχνίδι που έγινε στη Ν. Μεσήμβρια.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος, διατηρώντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα, άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με γκολ της Πούλιου. Οι Πίτσιου και Μήτκου ακολούθησαν, με τον ΠΑΟΚ να είναι πλέον μπροστά με 3-0. Μην αφήνοντας περιθώρια στις αντίπαλες τους, οι “ασπρόμαυρες” δε σταμάτησαν να σκοράρουν, κλείνοντας τελικά το ημίχρονο με 10-0 σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, με τον προπονητή να έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες αθλήτριες. Οι “ασπρόμαυρες”, ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 14-0.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής του πρώτου ομίλου: ΑΕΛ 64 – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 10-0, Γιάννενα – Αγροτικός Αστέρας Εύοσμου 0-2, Ελπίδες Καρδίτσας – Τρίκαλα 2011 2-2 και Άρης – Δόξα 2016 1-1.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο στις 6 Ιουνίου και ώρα 17:00 κόντρα στην Βασίλισσα Θράκης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία