Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σκόνταψε ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Θεσπρωτό στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 26η αγωνιστική της Super League 2 2021-22.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση πάθος, αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και θέληση κι από τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ Β και Θεσπρωτός έμειναν χωρίς γκολ στην Ευκαρπία και μοιράστηκαν από ένα βαθμό κι εντυπώσεις.

Ο ΠΑΟΚ Β είχε την κατοχή της μπάλας, τον έλεγχο του αγώνα κι έχασε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ο Κούτσιας στο 27′ βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας πλάσαρε με δύσκολη προσπάθεια, αλλά η άμυνα του Θεσπρωτού έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.Στο 36′ χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα.

Ο Τζίμας έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Κίναλη, ο οποίος τον νίκησε στο τετ α τετ. Δύο λεπτά μετά ο Κούτσιας εκτέλεσε μετά από γύρισμα του Καλουτσικίδη και πάλι ο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε τη μπάλα.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά κι απείλησε στο 47′ με σουτ του Χατζηστραβού, με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ, ενώ στο 50′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Τζίμας γύρισε τη μπάλα για τον Χατζηστραβό, αλλά οι αμυντικοί του Θεσπρωτού απομάκρυναν πριν τον μέσο του ΠΑΟΚ και παραχώρησαν κόρνερ.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, το παιχνίδι είχε κυρίως μονομαχίες στο κέντρο και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β:Μπαλωμένος , Τάχατος (79′ Τσοπούρογλου), Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (79′ Γαϊτανίδης), Γρόσδης (62′ Γιαξής), Τζίμας (67′ Γκορντεζιάνι), Κούτσιας (67′ Κουλούρης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Φιορεντίνα προκρίθηκε και περιμένει…

Η ομάδα, που θα περάσει από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, θα αναμετρήσει στα ημιτελικά του...

Στην ίδια κατηγορία