Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκληρή τιμωρία στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια του τελικού!

Δημοφιλή

Νέα σκληρή τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία επέβαλλε στον Δικέφαλο τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 75.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ απάλλαξε τον αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβολο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Από την άλλη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 64.167 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία