Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκληρή επίθεση Βελόπουλου στον Αυγενάκη! (video)

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος για ακόμη μία φορά προκαλεί τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη κατά την θητεία του ως υφυπουργό αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάμε στον αθλητισμό. Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι ήσασταν άσχετοι στην κυβέρνηση. Σήμερα πιστεύουμε ότι είστε και άσχετοι και ανίκανοι και επικίνδυνοι. Και δυστυχώς ο κος Αυγενάκης ακόμα παραμένει στην θέση του.

Παρακολουθείτε τον άνθρωπό σας, τον κο Μαρινάκη, κάνατε υποκλοπές! Παρακολουθείτε τον πρόεδρο του Άρη τον κο Καρυπίδη και την αδελφή του! Χτυπάτε τους οπαδούς του Άρη στην Αθήνα έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου άνευ λόγου και αιτίας. Κάνατε μπάχαλο τον αθλητισμό. Αυτό λέγεται Αυγενοποίηση του Αθλητισμού!

Επιχειρείτε να μπλέξετε σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά. Είστε αυτοί που διαλύσατε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτοί που υπόσχεστε λεφτά που δεν υπάρχουν, που επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ, που εκθέσατε τη χώρα διεθνώς στο CAS, σχετικά με την πλεκτάνη της δήθεν πολύ-ιδιοκτησίας

Νομίζετε ότι διοικείτε το ποδόσφαιρο και όχι την Ελλάδα, αφού οι μεγαλομέτοχοι διοικούν τη χώρα. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν με τον κο Αυγενάκη.

Αρκετά προδώσατε τη Μακεδονία με το όνομα. Σταματήστε να διχάζετε τον λαό. Επιτέλους, κάτω τα χέρια από την Μακεδονία! Κάτω τα χέρια από τις ομάδες αυτές. Ο Άρης έχει γήπεδο από το ’60, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, ενώ οι αθηναϊκές ομάδες έχουν καινούργια γήπεδα».

Δείτε παρακάτω το video με τις δηλώσεις του:


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία