Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σκέψεις για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Tι και αν στον ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει να μην κινηθεί για την απόκτηση παίκτη στο ειδικό μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε η FIFA για τους «ξένους» ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία, αλλά ο τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη δείχνει να αλλάζει το πλάνο των «ασπρόμαυρων».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για πιθανή ενίσχυση σε αυτή την μεταγραφική περίοδο που δημιουργήθηκε λόγω του πολέμου και έχει αναγκάσει αρκετούς παίκτες να αναζητήσουν μια νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως η οδηγία της FIFA αναφέρει πως όποιος σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει ξένο ποδοσφαιριστή από τα εν λόγω πρωταθλήματα αρχικά τον αποκτά ως δανεικό για δύο μήνες και στη συνέχεια η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα ανακοινώσει τι θα συμβεί με τους συγκεκριμένους παίκτες και τις ομάδες τους.

Η αλήθεια είναι πως ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο έχει άριστη γνώση της ουκρανικής αγοράς, λόγω της μακροχρόνιας θητείας του στη Σαχτάρ και στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα και να καλύψουν το αριθμητικό και ποιοτικό κενό, που αφήνει ο τραυματισμός του Μιχαηλίδη. Πρέπει να τονιστεί πως ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση επί του θέματος, αλλά το γεγονός πως έχει ανοίξει κουβέντα δείχνει ότι οι ιθύνοντες του Δικεφάλου το σκέφτονται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το χρονικό διάστημα το κενό του Γιάννη Μιχαηλίδη στο ρόστερ το καλύπτει ο επίσης αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που ήδη προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Προηγούμενο άρθρο«Μετράνε μόνο οι νίκες»
Επόμενο άρθροΑπρόοπτο με Ελ Καντουρί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Φιορεντίνα προκρίθηκε και περιμένει…

Η ομάδα, που θα περάσει από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, θα αναμετρήσει στα ημιτελικά του...

Στην ίδια κατηγορία