Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σήμερα κάναμε την αρχή…»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ συνδύασε την επανεμφάνισή του στην αρχική ενδεκάδα με την επίτευξη γκολ, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

«Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι βαθμοί για την ομάδα, χαίρομαι και για εμένα που βρέθηκα μετά από καιρό στην ενδεκάδα. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βάζεις γκολ, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα» είπε ο Αυστριακός χαφ, και συνέχισε: « Ήταν αρκετός ο καιρός που έβλεπα το παιχνίδι από τον πάγκο, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και ήμουν στους βασικούς, αλλά όπως είπα και θα το ξαναπώ το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι σήμερα έγινε η αρχή με αυτούς τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια πριν την διακοπή για το Mundial».

Για το τι άλλαξε ο ΠΑΟΚ από το ντέρμπι: «Ήταν δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ και το σημερινό, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζει πάντα όπως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι ήμασταν λίγο πιο αδύναμοι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να έχει αυτή την επιθετικότητα, αυτόν τον χαρακτήρα και αυτή την ένταση».


Τελευταία νέα

Οι σκέψεις Τερίμ για ΠΑΟΚ

Με επιθετικό σχήμα και στόχο μόνο τη νίκη, αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση της Λεωφόρου,...

Στην ίδια κατηγορία