Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Σουηδέζας με καταγωγή από την Γκάνα, Σάρον Σάμπσον, η οποία αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Sharon Sampson.

Γεννημένη στις 14/10/2002 στην Σουηδία, με καταγωγή από την Γκάνα, η Sharon Sampson αγωνίζεται ως σέντερ φορ, είναι αριστεροπόδαρη και έχει ύψος 182cm.

Βασικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της είναι η ταχύτητα και η τεχνική της, τα οποία συνδυάζονται άψογα με το ύψος της, αφού τα σωματικά προσόντα της τις προσδίδουν απίστευτη ταχυδύναμη.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο τη σεζόν 2012-2013 από την σουηδική, Assyrsika FF, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2018, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από το υψηλού επιπέδου σουηδικού ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τριετία στην Hammarby FF, στην οποία ουσιαστικά «συστήθηκε» στον γυναικείο χώρο, παίρνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και δείχνοντας το ταλέντο της.

Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στην Telge United FF, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες της άνοιξαν την «πόρτα» της Εθνικής Γκάνας.

Έτσι, η Sharon Sampson αγωνίστηκε με την Κ20 Εθνική της Γκάνας σε φιλικό απέναντι στην αντίστοιχη του Μαρόκο, και στην συνέχεια κλήθηκε στο ρόστερ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στις ΗΠΑ, και πιο συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, το οποίο είναι πρώτης κατηγορίας. Εκεί αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, σκοράροντας το νικητήριο τέρμα το οποίο εξασφάλισε στην ομάδα της την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Welcome Sharon!».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία