Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σημαντικές πληροφορίες για τους εκδρομείς του τελικού!

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου και οι φίλοι της ομάδας για ακόμα μια μεγάλη εκδρομή, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δίνει τις… οδηγίες της για την εκδρομή στην Αθήνα, με τον τόπο συνάντησης των λεωφορείων να είναι τα Μάλγαρα.

Αναλυτικά από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:00.Ο κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει μαζί του το εισιτήριο του αγώνα και ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο. Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας τόσο κατά την προσέγγιση, όσο και κατά την είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα λεωφορεία θα συγκεντρωθούν στο σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα, ώστε να ταξιδέψουν με την απαραίτητη αστυνομική συνοδεία για Αθήνα. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από τις 04:00, ώστε να γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στους εκδρομείς.

Το σημείο συνάντησης των λεωφορείων θα είναι στο σταθμό διοδίων στις Αφίδνες στις 15:00. Από εκεί τα λεωφορεία θα αναχωρούν σε γκρουπ και συνοδεία της αστυνομίας θα φτάνουν στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν με τα ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ από την πλευρά της οδού Κηφισίας.

Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του αγωνα απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων και συσκευών λέιζερ.

Προηγούμενο άρθροΌλοι μέσα για τον τελικό!
Επόμενο άρθροΣε απολογία ο ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα μπλεξίματα για Τονάλι: Κατηγορείται για 50 παράνομα στοιχήματα

Σε νέα μπλεξίματα βρίσκεται ο μέσος της Νιουκάστλ, Σάντρο Τονάλι, που κατηγορείται για επιπλέον παραβάσεις σχετικά με το στοίχημα...

Στην ίδια κατηγορία