Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σημαντικά νέα για το ΠΑΟΚ-Λέφσκι

Δημοφιλή

Μια ιδιαίτερη… καραμπόλα έφερε η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League, αφού τρεις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην Σόφια, μεταξύ αυτών και το Λέφσκι-ΠΑΟΚ, με την UEFA να προβαίνει στην απαραίτητη αλλαγή.

Έτσι, όπως ενημέρωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η αναμέτρηση της Μπότεφ με τον ΑΠΟΕΛ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου, μεταφέροντας την αναμέτρηση μια ημέρα νωρίτερα από τα Λέφσκι-ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Μακεντόνιγια.

Έτσι, ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί κανονικά στη Βουλγαρία κόντρα στην Λέφσκι στις 21 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 28 του ίδιου μήνα.

Επίσης, οριστικοποιήθηκε και η έδρα που θα διεξαχθεί το ματς με τους Βούλγαρους.

Η Λέφσκι θα υποδεχθεί τον Δικέφαλο στην φυσική της έδρα, το «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», που χωράει 25.000 φιλάθλους. Πρόκειται για ένα γήπεδο που άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 1963, ενώ ανακαινίστηκε δύο φορές, το 1999 και το 2016, όπου και πήρε την τρέχουσα μορφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο έχει πάρει το όνομα του από τον θρύλο της ομάδας, Γκεόργκι Ασπαρούχοφ που έφυγε από τη ζωή το 1971 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ έχει ψηφιστεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ιστορίας του βουλγαρικού ποδοσφαίρου.


Τελευταία νέα

Μπαίνει στην μάχη των ημιτελικών ο ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία