Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σημαιοφορίδης: «Δεν γίνεται μια επιτροπή να παραβιάζει τους κανόνες»

Δημοφιλή

Ο γνωστός και πολύπειρος νομικός, Λάκης Σημαιοφορίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo 106,1» και στην εκπομπή «Full επίθεση» για τη νέα σκευωρία που πάει να μπλέξει η ΕΕΑ την οικογένεια Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όλα αυτά που γίνονται είναι απίστευτα και πως κάτω από καθαρά νομική αντιμετώπιση, δεν υπάρχει κανένας απολύτως πρόβλημα, ούτε για τον Γιώργο Σαββίδη, ούτε για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε επιτροπή πρέπει υποχρεωτικά να λειτουργεί με κανόνες. Δεν μπορεί να πει εγώ θα καλέσω τον ΠΑΟΚ ή τον Σαββίδη. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Ξέρουμε περίπου τι γίνεται, αλλά εγώ μιλάω νομικά. Αφήνει ερωτηματικά μια τέτοια κλήση. Κάτι δεν βγαίνει καλά σε αυτή την υπόθεση. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά.

Δεν γίνεται μια επιτροπή να παραβιάζει τους κανόνες. Εδώ ο αθλητικός νόμος προβλέπει ότι η επιτροπή πρέπει να διατηρεί κανόνες δεοντολογίας και δεν πρέπει να βγάζει προσωπικά στοιχεία του καθενός. Έχει παραβιαστεί ο ίδιος ο αθλητικός νόμος. Είναι πολύ πιο βασικά ζητήματα από αυτά που συζητά ο καθένας γι’ αυτή την υπόθεση. Θα υπάρξουν νομικές απαντήσεις πολύ σύντομα.

Ο κόσμος έχει καταλάβει πως πίσω από αυτή την ενέργεια υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι κάποιας ομάδας συγκεκριμένα. Τα συμπεράσματα ακόμη και στον πιο αδαή είναι πολύ εύκολα. Κάτω από καθαρά νομική αντιμετώπιση, δεν υπάρχει κανένας απολύτως πρόβλημα, ούτε για τον Γιώργο Σαββίδη, ούτε για τον ΠΑΟΚ. Θα φανεί σίγουρα αυτό. Είναι πολύ απλά τα πράγματα και είμαι ο τελευταίος που χρειάζεται να εξηγήσω.

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αν υπάρξουν θα είναι μη νόμιμες ενέργειες οι οποίες θα αντιμετωπιστούν ανάλογα. Σε υποθέσεις που είναι ξεκάθαρες σε νομικό επίπεδο δεν γίνεται να υπάρξουν εκπλήξεις. Αλίμονο αν είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτόν τον ευάλωτο και ευαίσθητο χώρο. Δυστυχώς έχουμε ομάδες που έχουν την δύναμη και μπλέκουν ομάδες σε φανταστικές υποθέσεις, όταν αυτές αμφισβητούν τα πρωτεία τους».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία