Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σιγουριά Μαρινάκη για το πρωτάθλημα

Δημοφιλή

Δηλώσεις με νόημα έκανε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας μετά την ισοπαλία με 1-1 στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μετά το show και τις απειλές για αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη Super League, έγιναν γνωστά τα όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Κυριακή (6/11) στου Ρέντη, εκεί όπου ο ισχυρών άνδρας των «ερυθρολεύκων» μίλησε για διαιτητική σφαγή, αλλά εξέφρασε και τη σιγουριά του πως η ομάδα του θα κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα.

«Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδαν όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε, κόντρα σε όλους και όλα», είπε αρχικά ο επικεφαλής σε διοικητικό επίπεδο των Πειραιωτών.

«Είδαμε όλοι τι έγινε με τη διαιτησία και πώς μας στέρησαν τη νίκη. Αυτό όμως πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Με τέτοιο πάθος και ανάλογη εικόνα, μπορούμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Θα νικάμε ακόμα και τους διαιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ συνέχισε:

«Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μίτσελ από την προηγούμενη φορά, συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά μαζί με τον προπονητή και στο τέλος θα είμαστε εμείς πρωταθλητές», εμφανίζεται να είπε με σιγουριά στο τέλος της ομιλίας του προς τους παίκτες.


Τελευταία νέα

Σολοποτιάς: «Δείξαμε δύναμη, πάθος και αυτοθυσία»

Την ομάδα του αποθέωσε ο Μανώλης Σολοποτιάς σε δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Β’ επί της ΑΕΛ Β’...

Στην ίδια κατηγορία