Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σφιντέρσκι και επίσημα ως το 2024

Δημοφιλή

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έως το 2024 θα είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, το απόγευμα της Παρασκευής (30/7).

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία, και με την επιστροφή στη βάση η συμφωνία πήρε επίσημη μορφή.

Αναλυτικά από την ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κάρολ Σφιντέρσκι ως το 2024.

Ο Πολωνός επιθετικός ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 ως μια προοπτική για το μέλλον, αλλά με άμεση ένταξη στο rotation του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δείξει τα στοιχεία που έκαναν το τμήμα scouting του ΠΑΟΚ να εισηγηθεί την απόκτησή του. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει το αήττητο double.

Έκτοτε, ο #Swarovski συνέχισε ν’ ανεβάζει σταθερά την απόδοσή του και τους αριθμούς του αποτελώντας σταθερή αξία στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ.

Την περασμένη σεζόν είχε συνέβαλε στην επίτευξη 17 τερμάτων (11 γκολ, 6 ασίστ), κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Πολωνίας και συμμετείχε στο Euro 2020.Η ανταμοιβή του ήταν η υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κρατήσει στην Τούμπα ως το 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία