Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε… μόνιμη μεταγραφική περίοδο

Δημοφιλή

Το πλάνο του ΠΑΟΚ όπως έχει διαμορφωθεί έχει πολύ ψηλά στις προτεραιότητες το κομμάτι των υπεραξιών, άρα και των πιθανών πωλήσεων. Ο ΠΑΟΚ υπεραξία δίνει κυρίως στου νεαρούς του παίκτες που βλέπουμε ότι είναι και στο στόχαστρο πάρα πολλών club ανά τον κόσμο.

Κάπως έτσι και επειδή ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται, άρα μαζί του βελτιώνονται και οι ποδοσφαιριστές του, αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται με το ενδιαφέρον που δείχνουν πάρα πολλές ομάδες για τους ποδοσφαιριστές του. Το βλέπουμε κάθε μέρα. Το νιώθουμε. Η επικαιρότητα γυρίζει γύρω-γύρω από τις διάφορες κρούσεις για τον Κουλιεράκη, τον Κοτάρσκι και τους άλλους, ενώ για τον Κωνσταντέλια η αρχή έχει γίνει με πέντε ευρωπαϊκά club και ποιος ξέρει πόσα άλλα θα εμφανιστούν τους προσεχείς μήνες.

Γι΄ αυτό ο ΠΑΟΚ ζει σε μία μόνιμη μεταγραφική περίοδο με πολλά και διάφορα σενάρια να διαρρέονται και να κυκλοφορούν με την μορφή χιονοστιβάδας. Γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει περίπτωση να περιοριστεί. Ίσα-ίσα όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο ένα και πιο έντονη. Πιο δύσκολη στη διαχείρισή της! Εδώ να δούμε τον ΠΑΟΚ που πρέπει να έχει έτοιμους τους μηχανισμούς αντιμετώπισης και πώς όλα αυτά που θα συμβαίνουν θα μένουν έξω και μακριά από τα αποδυτήρια.

Ο Λουτσέσκου έχει τον μαγικό τρόπο να αξιοποιεί την κάθε δυσκολία και να την στρέφει υπέρ της ομάδας του. Εδώ θα τα καταφέρει με τον κάθε Κωνσταντέλια και όλους μαζί να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στο επόμενο παιχνίδι και στον τελικό στόχο;  Όλος ο οργανισμός θα πρέπει να μάθει να ζει με τη νέα πραγματικότητα αν και είμαι βέβαιος ότι στην πρώτη ήττα θα… φταίει η συγκεκριμένη κατάσταση. Αλλάζουν τα δεδομένα, αλλάζει το ποδόσφαιρο και από εδώ και πέρα χρειάζεται διαχείριση και αξιοποίηση υπέρ της ομάδας.

 

Προηγούμενο άρθροΔράμα δίχως τέλος
Επόμενο άρθροΠόσο ακριβά πουλάει ο ΠΑΟΚ;


Τελευταία νέα

Η… εξήγηση Χάγιεν για τον Σκοβ Όλσεν

Αναμενόμενα ο 16ος φετινός ευρωπαϊκός αγώνας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ ήταν εξαιρετικά σημαντικός υπό την έννοια πως...

Στην ίδια κατηγορία