Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε μεγάλο ιατρικό συνέδριο της FIFA ο ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Οι επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει η δουλειά για την νέα χρονιά. Πέρα από το μεταγραφικό, σημαντικό κομμάτι αποτελεί και αυτό των τραυματισμών, με τους «ασπρόμαυρους» να ακολουθούν τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος βρίσκεται στο «30th Isokinetic Conference FOOTBALL MEDICINE» που διοργανώνει το «FIFA Medical Center of Excellence» στο Λονδίνο. Πρόκειται για το ετήσιο ιατρικό συνέδριο για το ποδόσφαιρο που οργανώνεται από τη FIFA με στόχο την παρουσίαση όλων των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης τραυματισμών κ μεθόδους αποθεραπείας κ αποκατάστασης στο ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά στο τριήμερο που διανύουμε (27-28-29 Μαΐου). Από πλευράς ΠΑΟΚ, το παρόν δίνουν ο Ιωάννης Γιγής, Καθηγητής Ορθοπαιδικής-Αθλητικών Κακώσεων & PAOK FC Medical Team και ο Αργύρης Καραβέλης, Ιατρός ΠΑΟΚ Β. Μαζί τους και ο Χάρης Κομσής από τη Β ομάδα.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία:


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία