Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε γνώριμα «λημέρια»

Δημοφιλή

Σαν στο σπίτι του θα νιώθει ο Χρήστος Καρυπίδης κατά την παραμονή του ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Αποχωρώντας το 2009 από τη Χαρτς, μετακόμισε στη Λευκωσία, όντας επιλογή του Τάκη Λεμονή, που βρίσκονταν στον πάγκο της Ομόνοιας, πανηγυρίζοντας στην τριετία ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Στην Κύπρο παρέμεινε για άλλα δύο χρόνια, αφού έπαιξε και σε ΑΠΟΕΛ και σε Απόλλωνα Λεμεσού.

O ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Ο προπονητής της Ασντόντ (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό), Ραν Μπεν Σιμόν, ήταν τόσο εκνευρισμένος στο ημίχρονο του πρόσφατου εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Νετάνια (2-3), που χτύπησε το χέρι του στον τοίχο και υπέστη κάταγμα!

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ…ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να ταξιδεύσει στην Κύπρο και τον Αύγουστο (στο κενό που προέκυψε μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος), όπου θα έδινε φιλικό με τον Αρη Λεμεσού. Η κακή κατάσταση, όμως, του τερέν στο στάδιο «Τσίρειο», όπως και η αδυναμία εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων (η τουριστική κίνηση ήταν στην κορύφωσή της) οδήγησαν στη ματαίωση του ταξιδιού.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Μούσα Ουαγκέ είχε αγωνιστεί πριν τέσσερα χρόνια στο Μουντιάλ της Ρωσίας (είχε πετύχει και γκολ στο 2-2 εναντίον της Ιαπωνίας) και αυτές τις ημέρες θα βρίσκονταν με την αποστολή της Σενεγάλης στα γήπεδα του Κατάρ, αν δεν τον έβρισκε, δύο χρόνια πριν, εκείνος ο σοκαριστικός τραυματισμός στο «Βικελίδης». Ο Αφρικανός μπακ έμεινε για ενάμισι χρόνο εκτός γηπέδων και από την αρχή της σεζόν προσπαθεί να βρει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό, αγωνιζόμενος στην Κροατία με την ουραγό Γκόριτσα (13 συμμετοχές).

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΟΚ TV

Δεν ήταν λίγοι αυτοί εντός ΠΑΟΚ που μετά το φιάσκο του ΑΝΤ1+ θυμήθηκαν το PAOK TV. «Με σαφώς λιγότερα μέσα και προσωπικό καταφέραμε να φτιάξουμε μια πλατφόρμα μοναδική για τα δεδομένα της Ελλάδας» έλεγαν.  Για την ιστορία το PAOK TV είχε μέσο όρο 100 χιλιάδες θεατές ανά παιχνίδι και αν εξαιρέσει κανείς κάποια μικροκολλήματα, ποτέ δεν έπεσε.

ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

Ο Ζοσέ Μορέιρα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ λόγω προσωπικών οικογενειακών λόγων, που του στερούν την παρουσία του στον Δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής τερματοφυλάκων αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του, καθώς έχει ένα προσωπικό πρόβλημα με αυτή.

Η αλήθεια είναι πως ο Ίβηρας προπονητής είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον περσινό Γενάρη, ωστόσο τελικά έστω και προσωρινά έλυσε το θέμα το οποίο τον απασχολούσε.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε προτείνει τον Μορέιρα και στον Ολυμπιακό, καθώς εκτιμούσε τη δουλειά που έκαναν μαζί στους «ασπρόμαυρους».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία