Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε αναμονή για τη δράση

Δημοφιλή

Η διοργάνωση του πρωταθλήματος νέων Κ-15 άρχισε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, αλλά έκτοτε μπήκε σε αναστολή, αφού, λόγω κορονοϊού, δεν είναι δυνατή, προς το παρόν τουλάχιστον, η συνέχισή του.

Στην πρεμιέρα οι νέοι του ΠΑΟΚ επρόκειτο να υποδεχθούν τον Ατρόμητο, όμως το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου αναβλήθηκε, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων, που αποφασίστηκαν ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης (από τα υπόλοιπα ματς της πρώτης αγωνιστικής δεν είχε διεξαχθεί και η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Αρη).

Πλέον, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου τηρούν αναγκαστικά στάση αναμονής για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έτσι ώστε και αυτοί να μπουν επιτέλους σε δράση.

Ποιοι ποδοσφαιριστές αποτελούν το ρόστερ της φετινής Κ-15 του ΠΑΟΚ; Αυτοί είναι οι Τάσος Σεβαστίδης, Βασίλης Τσιντσόλης, Βαγγέλης Κατσαρός (τερματοφύλακες), Τρύφων Καλιόγλου, Κώστας Πολυκράτης, Μάκης Μαγής, Παναγιώτης Τσίτσκας, Χρήστος Ξεπαπαδάκης, Κώστας Αρβανίτης (αμυντικοί), Γιώργος Τέλο, Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Κώστας Χατζηγαβριήλ, Στάθης Πανικίδης, Ιορδάνης Κεσίδης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Γιώργος Σαπάνης, Αντόνιο Ζούμπι (μέσοι), Δημήτρης Χατσίδης, Στέφανος Τζίμας, Μάριος Καλαϊτσίδης, Γιώργος Κούπενος, Κώστας Καραϊωάννου, Μάριος Μυλωνάς, Γρηγόρης Πολιτάκης, Μανώλης Τσομπάνης και Κώστας Βρύζας (επιθετικοί).

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Τέσσερις παίκτες είναι νέα πρόσωπα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ: ο Αρβανίτης αποκτήθηκε από τους Μπέμπηδες, ο Τσομπάνης από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Βρύζας (γιος του Δήμου Βρύζα, βετεράνου αμυντικού της Καβάλας) από το Νέστο Χρυσούπολης και ο Κατσαρός από τον ΠΑΟΚ Διάπλαση.

Εξάλλου, δεν είναι και λίγοι οι ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από ομάδες της περιφέρειας. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιντσόλης προέρχεται από την Playzone Κατερίνης, ο Μαγής από τον Πανσερραϊκό, ο Ξεπαπαδάκης από τον Αστέρας Τρίπολης, ο Τέλο από τη Δόξα Δράμας, ο Ζούμπι από τη Ρόδο, ο Κούπενος από τον Αλέξανδρος Κιλκίς και ο Πολιτάκη από την ακαδημία Calcetto Χανίων.

ΟΙ…. ΕΜΠΕΙΡΟΙ

Επιπλέον, για συνολικά επτά παίκτες η συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα Κ-15 δεν θα είναι πρωτόγνωρη, αφού είχαν πάρει και πέρσι μια πρώτη, μικρή έστω γεύση ως παίκτες της Κ-14. Ο λόγος γίνεται για τους Καλιόγλου, Κούπενο, Πανικίδη, Καραϊωάννου, Παπαγεωργίου, Ζούμπι και Μυλωνά.

Μέλος του ρόστερ είναι και ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ (κεντρικός χαφ), ο μεγαλύτερος γιος του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Λέον, ο μικρότερος γιος του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ και νυν συνεργάτη του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, αγωνίζεται με την Κ-12.

Προπονητής της Κ-15 είναι ο Πέτρος Τσιαπακίδης, ο οποίος… προβιβάστηκε από την περσινή Κ-14. Συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία είναι ο Ηλίας Γαλανόπουλος, γυμναστής ο Βασίλης Μπίλης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Πετράκης, ενώ το ιατρικό επιτελείο αποτελούν οι Αργύρης Καραβέλης και Μιχάλης Κωστίδης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο Conference League

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League σταμάτησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους παίκτες του Δικεφάλου να...

Στην ίδια κατηγορία