Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σάστρε: «Πάθος!» (pic)

Δημοφιλή

Μία από τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, ήταν αυτή του Ζόαν Σάστρε. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μολονότι δεν συνηθίζει να προχωρά σε πολλές αλλαγές στο ημίχρονο, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια, προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Σάστρε πέρασε στο 45′ στον αγωνιστικό χώρο και αντικατέστησε τον Τόμας Κεντζιόρα στο δεξί άκρο της άμυνας. Η είσοδός του στο παιχνίδι συνέβαλε κι αυτή, μαζί με τις υπόλοιπες αλλαγές, ώστε να βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο των «ασπρόμαυρων» και να γίνεται η μεγάλη ανατροπή του σκορ.

Μπορεί να μην ξεκίνησε τη σεζόν ως βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο οι συγκυρίες και ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη τον έχουν φέρει στο προσκήνιο. Η νίκη κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα των Play off ενθουσίασε τον 25χρονο ακραίο μπακ και έστειλε το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan Sastre (@joan2sastre)


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία