Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σάρωσε τον Παναιτωλικό η Κ17

Δημοφιλή

Από νίκη σε νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Super League, προχωρά η Κ17. Η ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν επικράτησε 6-1 του Παναιτωλικού στη Σουρωτή, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο κι επιτυγχάνοντας όμορφα γκολ. Επόμενο ματς, αυτό στην Ξάνθη την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Ο Γκιτέρσος άνοιξε το σκορ στο 7’ με κοντινό πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Τζίμα. Στο 18’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ και στο δεύτερο δοκάρι ο Πασαχίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 28΄ήταν η σειρά του Τζίμα να πλασάρει για το 3-0, μετά από την κάθετη ασίστ του Βασιλειάδη.

Στον ίδιο ρυθμό και στο β’ ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, δίχως να απειληθεί. Με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 57΄κι έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Βασιλειάδης βρήκε δίχτυα και στο 60’ ο Γεωργιάδης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι για το 5-0.

Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 68΄, ωστόσο ο Δικέφαλος πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 76’ με τον Τζίμα να πλασάρει, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Βασιλειάδη.Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κιάτος, Γεωργιάδης, Σκούρτης (73’ Χουρδάκης), Φίλων, Πασαχίδης, Σvάουτσνερ, Τζίμας (70’ Γανόπουλος), Παπαγεωργίου, Γκιτέρσος (73’ Ιμπραήμ), Βαγιωνάς (62’ Αλειφερόπουλος), Βασιλειάδης (80’ Ιγνατίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μία τριπλέτα αγώνων στο «σπίτι» του

Την προ τελευταία του εκτός έδρας αναμέτρηση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία για την έβδομη αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία