Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σαν ένα νέο ξεκίνημα»

Δημοφιλή

Η Κατερίνα Στεφανίδη έγινε η μοναδική αθλήτρια στην ιστορία του άλματος επί κοντώ με τέσσερα μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το τέταρτο σερί μετάλλιο. Αισθάνομαι σαν ένα νέο ξεκίνημα, όπως όταν όλα άρχισαν στη Ζυρίχη με το ασημένιο το 2014. Μία επανεκκίνηση με ένα ασημένιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα» δήλωσε (ΕΡΤ) αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι λίγο κουρασμένη. Ίσως η σωστή λέξη είναι συναισθηματικά. Το 2020 ήταν ολυμπιακή χρονιά, το 2021 επίσης, φέτος υπήρχαν δύο πρωταθλήματα, του χρόνου υπάρχει το Παγκόσμιο και πάμε ξανά σε ολυμπιακή χρονιά. Αυτή είναι μια σωστή χρονιά. Φαίνεται ίσως η λίγο λιγότερη προπόνηση, ίσως φαίνεται στο μυαλό και όχι σωματικά. Δεν θεωρώ ότι είμαστε πίσω στο σώμα. Πετύχαμε το στόχο μας, να φτάσουμε σχεδόν στο τέλος και να μην έχω τραυματισμό. Ελπίζω να πάω στο Παγκόσμιο, να είμαι υγιής και να βγάλω την καλύτερη προετοιμασία σε σχέση με αυτές που είχα τα τελευταία τρία χρόνια».

Προηγούμενο άρθροΟι 250.000 λόγοι του Νέσμπεργκ
Επόμενο άρθροΝέο τεστ με Γεωργία


Τελευταία νέα

Μία… τριπλέτα αγώνων στο «σπίτι» του

Την προ τελευταία του εκτός έδρας αναμέτρηση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία για την έβδομη αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία