Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής βρίσκεται ο Κάσπερ Ουρμπάνσκι, του οποίου το μέλλον στην Μπολόνια θεωρείται αβέβαιο.
Με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 20χρονου χαφ ασχολούνται οι συμπατριώτες του, που σε χθεσινό (6/7) δημοσίευμα ανέφεραν πως στο παιχνίδι για την απόκτηση του βρίσκονται η Σαμπντόρια και η Παλέρμο.
Σύμφωνα με τους Πολωνούς, οι δύο ιταλικές ομάδες θέλουν να αποκτήσουν ως δανεικό τον νεαρό μέσο, κάτι που δεν ενδιαφέρει καθόλου τον ποδοσφαιριστή, που θέλει να απεμπλακεί οριστικά από την ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο.
Για τον Ουρμπάνσκι φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικές και γαλλικές ομάδες, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό για ποιες ομάδες πρόκειται.




