Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σ.Φ. ΠΑΟΚ: «Είμαστε δίπλα στην ομάδα!»

Δημοφιλή

Λίγα 24ωρα πριν το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, οι οργανωμένοι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» πήραν θέση για το μεγάλο ραντεβού του Δικεφάλου στο ΟΑΚΑ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σ.Φ. δήλωσαν τη στήριξη τους στην ομάδα και σημείωσαν πως ετοιμάζονται για ακόμα μία κάθοδο στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

«Παρά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού και να εξασφαλίσει τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Πλέον ο μοναδικός στόχος και ο πιο σημαντικός φυσικά με βάση του πως εξελίχθηκε η χρονιά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος και παρά το γεγονός πως πάντα ο ΠΑΟΚ παίζει τους τελικούς στην Αθήνα με το ποκ και ποτέ στη βόρεια Ελλάδα, κατεβαίνουμε τρελαμένοι για το 5/5 μέσα στο σπίτι σας.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ όντας με διαφορά ο πιο ταξιδιάρικος λαός στην Ελλάδα θα κάνει το καθήκον του και θα κάνει μια ακόμη απόβαση το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα και τους ζητάμε να δώσουν το 1000% σε αυτό το τελευταίο ματς, σε αυτή τη δύσκολη σεζόν και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το 9ο κύπελλο στην ιστορία μας.

Σε όλη τη ζωή μου τρελαμένος ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος.

Υ.Γ: Το κύπελλο εμείς ή εμείς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία