Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Σ’ ελεύθερη πτώση

Σ’ ελεύθερη πτώση

0
SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αφού, μετά τις αποτυχίες κόντρα σε Ατρόμητο και Αρη, «κατάφερε» να χάσει και από τον Ιωνικό, με σκορ 3-2.

Κι όμως, ο Δικέφαλος μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Σφιντέρσκι στο 18΄ και θα μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο, μόλις δυο λεπτά αργότερα, στο 20’, μετά από καραμπόλα, ο Κάνιας με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. Ο Τζήλος, με την βοήθεια του VAR, έδωσε πέναλτι σε επαφή του Πασχαλάκη στον Λένις εντός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Άοσμαν γράφοντας το 2-1.

Κι αντί ο ΠΑΟΚ ν’ αντιδράσει με την έναρξη του β΄ μέρους, δέχτηκε και τρίτο γκολ. Στο 49΄ ο Λένις με σουτ έκανε το 3-1 κόβοντας τελείως τα πόδια των παικτών του Λουτσέσκου. Στο 53’ μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ.

Στο 60’ ο Μουργκ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σίντκλεϊ, έκανε το 3-2. Οι παίκτες του Λουτσέσκου πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει καν στην ισοφάριση.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Άοσμαν (77΄ Μάναλης), Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (69΄ Γκοτσούλιας), Κάνιας (68΄ Ματσούκας), Λένις (88΄ Βαφέας).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (73΄ Αουγκούστο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης (85΄ Ακπομ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (54΄ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (55΄ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Σφιντέρσκι.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version