Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ρόστερ υπό διαμόρφωση

Δημοφιλή

Eχοντας πάρει τα… μαθήματα της παρθενικής παρουσίας της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ 2, οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου προχωρούν στο σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η συγκρότηση του ρόστερ είναι, φυσικά, το πρώτο μέλημά τους, έχοντας να ξεκαθαρίσουν και το πόσοι και ποιοι από τους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων έχουν ολοκληρωθεί, θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί δύο αποχωρήσεις και δύο ανανεώσεις. Ο Στάθης Τάχατος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βόλο, ενώ παρελθόν αποτελεί κι ο γκολκίπερ Νίκος Μπουργάνης.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Πανίδης υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ενώ κι ο Αχιλλέας Σαλαμούρας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου, έστω κι αν είναι υποχρεωμένος να περιμένει το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού στο φινάλε της περσινής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, μένει να αποσαφηνιστεί τι θα συμβεί με τις άλλες περιπτώσεις παικτών, τα συμβόλαια των οποίων έχουν λήξει. Ο λόγος για τους Αντώνη Γαϊτανίδη, Τάσο Μελετίδη, Οδυσσέα Σπυρίδη, Δημήτρη Τσοπούρογλου και Πέτρο Καλουτσικίδη.

Οσο για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, έχει συμβόλαιο σε ισχύ και για την επόμενη σεζόν, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους Βασίλη Φασίδη και Βασίλη Γρόσδη. Μέχρι το 2024 έχουν συμβόλαιο οι Γιάννης Μανωλιούδης, Κυριάκος Γιαξής, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, Βασίλης Γκορντεζιάνι, Ζήσης Χατζηστραβός και Γιώργος Κουλούρης, ενώ μέχρι το 2025 δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο.

Φυσικά, συμβόλαιο σε ισχύ με το Δικέφαλο έχουν όλοι οι παίκτες, που πέρσι έπαιξαν στον ΠΑΟΚ Β΄ και αυτές τις ημέρες ακολουθούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία. Ο λόγος για τους Χρήστο Ταλιχμανίδη (2023), Κώστα Μπαλωμένο (2025), Μάριο Τσαούση (2025), Κώστα Κουλιεράκη (2024), Παναγιώτη Παναγιώτου (2024) και Παναγιώτη Τζίμα (2025).

Προηγούμενο άρθροΚαιρός να πάμε παρακάτω
Επόμενο άρθροΒαθιά ανανέωση


Τελευταία νέα

Ο Μιγκέλ Νογκέιρα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος διαιτητής Μιγκελ Νογκέιρα θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, για την...

Στην ίδια κατηγορία