Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Monday, July 20, 2026

RFS: Φιλότιμη, άτεχνη, σκληρή, με συναίσθηση των αδυναμιών της, που όμως ζει το όνειρο της…

Δημοφιλή

Το εγχώριο πρωτάθλημα διαρκεί -λόγω καιρού- από το Μάρτιο ως το Νοέμβριο, η Ρίγα βαδίζει στο φινάλε μιας ονειρικής σεζόν.

Κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, το δεύτερο νταμπλ στην ιστορία της και το Livonia Cup (κύπελλο ανάμεσα στους πρωταθλητές Λετονίας κι Εσθονίας) απέναντι στην Φλόρα Ταλίν.

Κι όλα αυτά σε μία ανεπανάληπτη σεζόν που έφερε την παρθενική της παρουσία σε League phase του Europa League, χάρη στην χιτσκοκική πρόκριση στα πλέι-οφ επί του ΑΠΟΕΛ, που ήρθε στα πέναλτι στο φλεγόμενο ΓΣΠ.

Τι μένει για να ξεκλειδώσουν όλες τις πίστες; Μία νίκη. Οι Λετονοί ήταν απολύτως παθητικοί στα δύο τους ταξίδια σε Βουκουρέστι (4-1 από τη Στεάουα) και Φρανκφούρτη (1-0 από Αϊντραχτ), όμως εντός έδρας, πούλησαν ακριβά το τομάρι τους.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 από την Γαλατασαράι, βρήκαν τον τρόπο να το γυρίσουν (2-2) και έδειξαν πόσο πεισματάρηδες είναι απέναντι στην Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ στο 85ο λεπτό, όμως στις καθυστερήσεις η Ρίγα βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει το αήττητο μέσα στο σπίτι της (1-1)!

Μία φιλότιμη, άτεχνη, σκληρή ομάδα, με συναίσθηση των αδυναμιών της, που όμως ζει το δικό της όνειρο…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Στην κορυφή του κόσμου η Ισπανία!

H Aργεντινή παρέδωσε το στέμμα της στην Ισπανία, που ήταν ξεκάθαρα ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του τελικού του...

Στην ίδια κατηγορία