Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρέστα ΠΑΟΚ με Φάμπιο Μάρτινς

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος του προς το πρόσωπο του Πάολο Φερνάντες, έχει στρέψει πλέον αλλού την προσοχή του για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα, έχουν ήδη βρει τον επόμενο στόχο τους, ο οποίος μάλιστα τους είναι και… γνώριμος. Ο λόγος γίνεται για τον Πορτογάλο Φάμπιο Μάρτινς, ο οποίος εξετάζεται.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα, στην Aλ Γουάντα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ωστόσο αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί και ως μεσοεπιθετικός, αφού στην καριέρα του την ξεκίνησε παίζοντας ως δεκάρι.

Η περίπτωση του δεξιοπόδαρου ποδοσφαιριστή δεν είναι άγνωστη στον ΠΑΟΚ και τον Ζοσέ Μπότο, καθώς είχε προταθεί πριν δύο μήνες, ωστόσο, η Αλ Γουάντα είχε αλλάξει απόφαση και ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Πλέον όμως φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνουν συζητήσεις περί μετακίνησης του στον Δικέφαλο. Στο συγκεκριμένο θέμα είχε αναφερθεί και η FORZA του Σαββάτου (10/9), τονίζοντας πως ο παίκτης πλέον δεν δείχνει να μένει για πολύ ακόμα στα Εμιράτα.

Ο Μάρτινς την προηγούμενη σεζόν είχε συνολικά 29 συμμετοχές με 9 γκολ και 3 ασίστ. Αυτό που τον χαρακτηρίζει ως ποδοσφαιριστή είναι ο εξαιρετικός χειρισμός της μπάλας και η ικανότητα του στο ένας εναντίων ενός.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα των «Δράκων». Σταθμός στην καριέρα του είναι η μετακίνησή του στην Μπράγκα, εκεί που ουσιαστικά έκανε το ξεπέταγμα του.

Πιο συγκεκριμένα με τη δεύτερη ομάδα αυτής πραγματοποίησε 41 συμμετοχές με σκοράροντας 10 γκολ, ενώ με την πρώτη ομάδα έγραψε 65 συμμετοχές βρίσκοντας 6 φορές δίχτυα.


Τελευταία νέα

Η Λεωφόρος μοιάζει… κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ

Γέμισε και πάλι η Νέα Μεσημβρία, καθώς όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη βάση τους με φόντο...

Στην ίδια κατηγορία