Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρένφρο: «Το απολαμβάνω στο έπακρο!»

Δημοφιλή

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη επί του Προμηθέα, αλλά και τη συνολική φετινή παρουσία της ομάδας και του ίδιου, έκανε ο Νέιτ Ρένφρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City of Primo».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το αν ευχαριστιέται την παρουσία του στην ομάδα:

«Το απολαμβάνω στο έπακρο. Υπάρχει μια πολύ όμορφη ενέργεια στην ομάδα. Έξω από το γήπεδο και μέσα σε αυτό απολαμβάνουμε πολύ να είμαστε ο ένας με τον άλλον. Αυτό αποτυπώνεται και στο γήπεδο και νομίζω φαίνεται κιόλας ότι μας αρέσει ο τρόπος που αγωνιζόμαστε»

Για την ομάδα σε σύγκριση με πέρσι:

«Πέρσι ήρθα στην ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο. Υπήρχε έντονη πίεση και τεντωμένα νεύρα. Φέτος υπάρχει καθαρό μυαλό όποτε κάνει πιο εύκολη την κατάσταση. Οι Έλληνες και ξένοι που είμαστε όλοι καινούργιοι οπότε είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε ο ένας τον άλλον πιο εύκολα λόγω του χρόνου που είχαμε μαζί στην προετοιμασία και νομίζω ότι φαίνεται στο γήπεδο αυτό με την χημεία που έχουμε».

Για αυτό που έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα:

«Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ, το οποίο δεν είναι το στυλ παιχνιδιού που μας αρέσει να παίζουμε. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει μια ροπή προς την επίθεση. Μας βοήθησαν πολύ οι γκαρντ στο τέλος του παιχνιδιού, καθώς έβαλαν καθοριστικά καλάθια την στιγμή που έπρεπε. Πολύ σημαντικοί είναι και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι μας δίνουν απίστευτη ενέργεια και ώθηση κάτι που βοήθησε σημαντικά χθες στο να πάρουμε τη νίκη».

Για τη δική του απόδοση φέτος:

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Θέλω να δίνω ενέργεια και να κάνω το κομμάτι μου. Οι νίκες είναι ο στόχος και πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Στο τέλος της χρονιάς ελπίζω να έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν και να είμαστε χαρούμενοι με αυτό»

Για τον στόχο της ομάδας:

«Ο στόχος είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. δεν έχουμε μιλήσει συγκεκριμένα. Θέλουμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες, εκείνες που κανείς δεν περιμένει να κερδίσουμε. Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς και να δώσουμε πίσω ένα κομμάτι από την τεράστια ιστορία που έχει η ομάδα».

Για το γεμάτο Παλατάκι και αν συμφωνεί με αυτό που είπε ο προπονητής του, ότι με τον κόσμο μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα:

Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κόουτς Λυκογιάννης. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε μια νεανική ομάδα και τρεφόμαστε από την ενέργεια του κόσμου. Είμαστε μια ομάδα που παίζει με πολύ έντονο πάθος και έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνιδια ότι η απόδοση μας ανεβαίνει στο τέλος. Όπως πχ στα παιχνιδια με Άρη και Σάσαρι. Στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο παρόλο που τα παιχνίδια ήταν ισορροπημένα απογειωθήκαμε και πήραμε τη νίκη.


Τελευταία νέα

Xειρουργείο για Τσαούση

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς πρόκειται να υποβληθεί ο Μάριος Τσαούσης. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από...

Στην ίδια κατηγορία