Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Ρεαλιστικός στόχος το πρωτάθλημα»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστρίας και μίλησε για την εμπειρία της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στο Δικέφαλο: «Είχα πει πως αν φύγω από τη Ραπίντ θα πάω σε μια ομάδα που θα εξελιχθώ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, αλλά από το 2017 και έπειτα έχει Κύπελλα και πρωταθλήματα. Ευτυχώς πέρσι καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο και να κατακτήσω τον πρώτο μου τίτλο. Γενικά τα πάμε καλά κόντρα στις ομάδες της Αθήνας. Οι οπαδοί εδώ είναι φανατικοί και σε αναγνωρίζουν πιο συχνά σε σχέση με τη Βιέννη. Αυτό είναι καλό, αν κερδίζουμε. Πέρσι υπήρξαν στιγμές που δεν πηγαίναμε καλά και ήταν κάπως… άβολο. Ωστόσο, όταν πήραμε το Κύπελλο όλοι πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας. Φτάσαμε στην πόλη στις 4 το πρωί και παρά τα μέτρα για τον Covid οι δρόμοι ήταν γεμάτοι και η πόλη είχε φωτιστεί. Βγήκαμε πάνω στο λεωφορείο και το γιορτάσαμε».

Μιλώντας για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους στόχους του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Η διαφορά με των κορυφαίων συλλόγων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στην Αυστρία. Στην Αυστρία υπάρχει η Σάλτσμπουργκ, που ήταν σχεδόν κάθε χρόνο κατακτά το πρωτάθλημα. Αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Τα τελευταία πέντε χρόνια τρεις διαφορετικές ομάδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είναι ρεαλιστικός στόχος. Γενικά θέλουμε τίτλο και φέτος».

Οσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στη Ραπίντ, σχολίασε: «Στα τέλη του Σεπτέμβρη θα γίνω 31 ετών. Μου αρέσει το εξωτερικό και περνάω καλά εδώ (σ.σ. εννοεί τη Θεσσαλονίκη). Όταν και αν θελήσω να επιστρέψω στην Αυστρία, φυσικά η Ραπίντ θα είναι η πρώτη μου σκέψη».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρέντη: Σκέτη φρίκη οι συνομιλίες των χούλιγκαν

Ξεπερνάει και τα όρια του σοκ η συνομιλία που κατέγραψαν οι Αρχές και εμφανίζει κατηγορούμενο να επαίρεται για τη...

Στην ίδια κατηγορία