Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025

Ρεάλ: Κάνει έφεση για την κόκκινη του Βινίσιους

Δημοφιλή

Ένα σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε χθες (3/1) η Ρεάλ Μαδριτής, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βαλένθια, φέρνοντας «τούμπα» το ματς με δέκα παίκτες.

Η ανατροπή για τη «βασίλισσα» μάλιστα ήρθε στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Μόντριτς ισοφάρισε στο 85′ και ο Μπέλιγχαμ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-1.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αγωνιζόταν από το 79ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Βινίσιους, ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Στην αποβολή του Βραζιλιανού εξτρέμ στάθηκε μετά το παιχνίδι ο Αντσελότι, τονίζοντας πως η Ρεάλ θα κάνει έφεση για να μην τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής της.

«Δεν ήταν κόκκινη στον Βινίσιους. Θα κάνουμε έφεση. Ο τερματοφύλακας τον έσπρωξε και ο Βίνι απάντησε. Θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί και οι δύο από κίτρινη και τέλος», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο τρομερός Τζόλης έτοιμος για τελικό με την Μπριζ

Ο Χρήστος Τζόλης είχε γκολ και ασίστ στο 2-1 επί της Γκενκ Κωνσταντίνου Καρέτσα στον πρώτο ημιτελικό του βελγικού...

Στην ίδια κατηγορία