Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ράιλι: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Δηλώσεις στο πλαίσιο της media day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου. Ο Τζέιλεν Ράιλι αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που έχει ο Άρης Λυκογιάννης από αυτόν, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ γνωρίζει καλά το Basketball Champions League από την περσινή του παρουσία στο ρόστερ της Ρίγα.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος παίκτης του Δικεφάλου:

Για τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, ήθελα να έρθω. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι είμαστε όλοι εδώ, εκτός από τον Γιαννίκ. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε, να μπούμε στο γήπεδο να δουλέψουμε και να κάνουμε κάτι πολύ ωραία».

Για τις απαιτήσεις του Άρη Λυκογιάννη από αυτόν:

«Μου είπε να είμαι ο εαυτός μου και να βγάλω την προσωπικότητά μου στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να έχω ηγετικές ικανότητες, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Θέλουμε να γίνουμε μια ομάδα που θα μάχεται ανεξαρτήτως έδρας.

Για να είμαι ειλικρινής, είναι εύκολο να κάνω αυτά που μου ζήτησε ο κόουτς, γιατί δεν ζήτησε τίποτα από όλα αυτά που δεν μπορώ να κάνω. Θα κάνω με χαρά όσα μου ζήτησε και στα δύο μέρη του παρκέ. Μάλιστα, είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεργάζομαι με ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον γκρουπ παικτών».

Για τη συμμετοχή του και πάλι στο Basketball Champions League:

«Είμαι ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος, που θα παίξω ξανά στη διοργάνωση. Από την περσινή μου εμπειρία, μπορώ να πω ότι είναι διοργάνωση επιπέδου που θέλεις να αγωνίζεσαι. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Έχουμε πολύ δυνατές ομάδες στον όμιλό μας και όσο προχωράει η διοργάνωση γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον».

Για το πως κύλησε η πρώτη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ:

«Ουσιαστικά σήμερα κάναμε την πρώτη μας προπόνηση όλοι μαζί με τον γυμναστή μας. Τις προηγούμενες ημέρες ερχόταν κάθε μέρα και κάποιος παίκτης, μπήκαμε όμως στο γήπεδο, ιδρώσαμε. Χαίρομαι που βλέπω τα media και τους φιλάθλους εδώ. Γενικά μόνο ικανοποίηση μπορεί να υπάρχει από τη στιγμή που ξεκινήσαμε».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν, αλλά και την παρουσία του απέναντι στην ΑΕΚ:

«Πάντα να περιμένετε περισσότερα. Έπαιξα καλά απέναντι στην ΑΕΚ την περσινή σεζόν. Πάντα περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου, γι’ αυτό προπονούμαστε και ζούμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να φτάνουμε στα όριά μας, Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά απέναντι στην ΑΕΚ και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Έχει καλές ομάδες με αρκετό ανταγωνισμό και θα βελτιώσω και το δικό μου επίπεδο».


Τελευταία νέα

Μπαίνει στις μάχες των ημιτελικών

Η σειρά των ημιτελικών αγώνων πρωταθλήματος χάντμπολ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ επρόκειτο ν’ αρχίσει το προηγούμενο Σάββατο,...

Στην ίδια κατηγορία