Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ράφα Σοάρες: «Να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ» (video)

Δημοφιλή

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Ράφα Σοάρες, με τον νέο αριστερό οπισθοφύλακα του Δικεφάλου να συστήνεται στο «ασπρόμαυρο» κοινό, ενώ τόνισε πως οι ατομικοί του στόχοι είναι ξεπερνά τα νούμερά του χρόνο με τον χρόνο και οι ομαδικοί να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να παίξει μαζί του στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μπακ στο PAOK TV:

«Όταν έμαθα τα νέα πως ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ήμουν πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Έχει καταπληκτικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Ήταν μια εύκολη απόφαση. Ελπίζω να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδος και θέλω να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ.

Είμαι ένας επιθετικός παίκτης. Θεωρώ πως είμαι ένα σύγχρονο μπακ. Μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση και να μοιράζω ασίστ. Φυσικά και ξέρω ότι η πρώτη μου δουλειά είναι η άμυνα. Μου αρέσει να ανεβαίνω στη γραμμή, να συνδυάζομαι με τους συμπαίκτες μου. Ψάχνω συνέχεια τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο. Έχω ταχύτητα στο παιχνίδι.

Ελπίζω να τα καταφέρω στον ΠΑΟΚ. Κάθε σεζόν προσπαθώ να βελτιώνω τους αριθμούς μου, όλο και περισσότερο, να παίζω όλο και καλύτερα. Έτσι και φέτος θέλω να είμαι καλύτερος από την περσινή σεζόν. Από άποψη αριθμών η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερή μου. Ακόμα και από πλευράς λεπτών συμμετοχής. Φέτος όμως θέλω πραγματικά να κάνω ακόμα καλύτερη σεζόν.

Μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα δώσω τα πάντα για να πετύχω. Θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα, να γίνω ένας από τους πρωταγωνιστές. Πραγματικά το ελπίζω. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο και τους φιλάθλους να πετύχουν τους στόχους τους, να κερδίσουμε τίτλους, να γίνουμε πρωταθλητές, κυπελλούχοι και να κάνουμε μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Σοάρες στο PAOK TV με εικόνα και ήχο:


Τελευταία νέα

Το άγχος της ΕΠΟ για την UEFA και τον τελικό

Ο τελικός που έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου θ’ αλλάξει ημερομηνία έπειτα από την απόφαση της Super League...

Στην ίδια κατηγορία