Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ράφα Σοάρες ή Γιάννης Κωνσταντέλιας; (video)

Δημοφιλή

Οι Ράφα Σοάρες και Γιάννης Κωνσταντέλιας (δις) είναι υποψήφιοι για το βραβείο της ενέργειας του μήνα για τον Νοέμβριο.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Τρεις πανέμορφες ενέργειες, δύο παίκτες και το βραβείο του nak Play of the Month Νοεμβρίου. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ο λόγος σε εσάς μέσω paokfc.gr.

Πρώτος υποψήφιος ο Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος μπακ επέστρεψε στην σύνθεση της ομάδας, πήρε χρόνο συμμετοχής κι ήταν εξαιρετικός. Στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ και βρήκε τον Ίνγκασον μέσα στην περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αντίπαλος του Ράφα Σοάρες θα είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν απολαυστικός τον Νοέμβριο και θέτει υποψηφιότητα για το βραβείο με δύο ενέργειες. Αρχικά στο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, έκλεψε τη μπάλα στη γραμμή της περιοχής της ομάδας μας, έτρεξε, απέφυγε όλους τους αντιπάλους που προσπάθησαν να τον σταματήσουν, κανονικά αλλά και με φάουλ, και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον κενό χώρο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στον Ντόουγκλας Αουγκούστο που βρήκε δίχτυα.

Η δεύτερη υποψήφια ενέργεια του Mr.Breeze έρχεται από το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας. Με μία έξοχη κάθετη πάσα, διέλυσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, έβγαλε τον Ντόουγκλας Αουγκούστο απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος τον ανέτρεψε κι ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Νέλσον Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με τις τρεις καλύτερες του μήνα ενέργειες και ψηφίστε ΕΔΩ».


Τελευταία νέα

Νέα οικονομική έκδοση του Renault Clio

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας...

Στην ίδια κατηγορία