Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ράφα: «Παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ζητούμενο στον Βόλο και έκλεισε με τρίποντο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, φουλάροντας πλέον για το μίνι πρωτάθλημα των Play Off, όπου και θα κριθούν τα πάντα.

Ο Ράφα Σοάρες μίλησε μετά την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού και τόνισε πως η μάχη του τίτλου είναι ακόμα ανοικτή, και πως ο ΠΑΟΚ μπορεί και οφείλει να ονειρεύεται. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για την αλλαγή στη δική του αγωνιστική εικόνα, σε σχέση με την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αγωνιστική ανάταση του ΠΑΟΚ και τις νίκες του τελευταίου διαστήματος:

«Αυτός ήταν ο στόχος μας. Θέλαμε τις νίκες για να αναπληρώσουμε κάποιους χαμένους βαθμούς και να πλησιάσουμε τις ομάδες που είναι από πάνω μας. Το καταφέραμε αυτό, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, είμαστε σε καλό δρόμο και περιμένουμε τα Play Off».

Για το μομέντουμ του ΠΑΟΚ κι αν συμφωνεί με τη δήλωση του Ελ Καντουρί ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα:

«Ναι, είναι αλήθεια. Συμφωνώ με τον Ομάρ, παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, χτίζουμε το παιχνίδι μας από πίσω κι έχουμε καλές ιδέες. Επιπλέον, δεν δεχόμαστε αρκετές ευκαιρίες από τους αντιπάλους. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, και βρισκόμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου επαίνεσε τις εμφανίσεις του, στη συνέντευξη τύπου κι αν πιστεύει ότι τώρα βρίσκεται στο καλύτερο του σημείο, ή αν μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα:

«Πάντα μπορώ να δώσω περισσότερα, αλλά πιστεύω ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, πριν από το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της χρονιάς είχα κάποιους μικρούς τραυματισμούς που κράτησαν πίσω. Τώρα όλα αυτά έχουν περάσει και κοιτάμε μπροστά».

Για το αν η κούρσα του πρωταθλήματος είναι ακόμα ανοικτή:

«Πιστεύω πως ναι. Όλα είναι ακόμα ανοικτά Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Πρέπει και μπορούμε να ονειρευόμαστε!»

Για τα Play Off κι αν θεωρεί ότι η σειρά τον αγώνων θα παίξει ρόλο;

«Θα είναι καλό να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, αλλά θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να παίξουμε και εκτός έδρας, οπότε δεν είναι τόσο σημαντικό».


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία