Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κουαλιατά

Δημοφιλή

Δημοσίευμααπό την Ουρουγουάη αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την αγορά του Νικολά Κουαλιατά από τη Μοντεβιντέο Γουόντερερς.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Δικέφαλος έχει ήδη ολοκληρώσει την αγορά του 22χρονου μεσοεπιθετικού της ουρουγουανής ομάδας έναντι 1.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει 14 συμμετοχές με τη Μοντεβιντέο, έχοντας καταγράψει και τρεις ασίστ, εκ των οποίων η μία είναι στο Σουνταμερικάνα. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται στον άξονα, ωστόσο έχει καταγράφει και πέντε συμμετοχές στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στην Ουρουγουάη το deal θεωρείται «τελειωμένο», καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά έχει ολοκληρωθεί. Πάντως, το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολά Κουαλιατά στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 εκατομμύρια ευρώ και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια ωστόσο είναι κάπως διαφορετική.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως μεσοεπιθετικός είναι η πρώτη επιλογή στη λίστα του Ζοσέ Μπότο, αφού ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του.

Ωστόσο, συμφωνία δεν υπάρχει. Προφανώς και έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές, αλλά αυτό απέχει πάρα πολύ από τη συμφωνία,

Παρόλα αυτά ο Κουαλιατά είναι ο… εκλεκτός του Δικεφάλου που θα κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Σκανάρει» την Τούμπα η Μπριζ (pics)

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη, μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, που θα κρίνει ένα εισιτήριο...

Στην ίδια κατηγορία